Головна Новини Суспільство події Прем'єр-міністр Ізраїлю прокоментував скандал навколо своєї дружини
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єр-міністр Ізраїлю прокоментував скандал навколо своєї дружини

У відеозверненні Нетаньягу зазначив, що його «історичний» візит до Києва не отримав би такої уваги з боку ЗМІ, якби не було «події з хлібом»

19 серпня 2019, 22:40 comments4514
Поділіться публікацією:
Прем'єр-міністр Ізраїлю прокоментував скандал навколо своєї дружини

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу прокоментував скандал навколо своєї дружини Сари, яка викинула хліб під час вітання в Києві.

"Я перебуваю з історичним візитом в Україні, але сумніваюся, чи отримав він освітлення в ЗМІ, якби не було "події з хлібом". Послухайте, що сказав про це голова адміністрації президента України: "Зрозуміло, що пані Нетаньягу не мала наміру проявити неповагу до України. Це повна нісенітниця", — заявив він.

Більш того, за словами очільника уряду Ізраїлю, Сара Нетаньягу спеціально обрала наряд в національних кольорах України — жовто-блакитних — саме з поваги до України.

Нетаньягу також навів схожий приклад. За його словами, візит прем'єр-міністра Японії в Ізраїль ніхто не висвітлював доти, поки не стало відомо, що на вечері подали десерт в тарілках у формі туфлі.

"Схоже, ми винайшли спосіб привернути увагу. Продовжимо", — резюмував голова ізраїльського уряду.

В Офісі президента України заявили, що подібні незначні казуси не можуть нівелювати важливість візиту делегації Ізраїлю до Києва.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Сара Нетаньяху влаштувала бешкет у літаку і кинула хліб-сіль в Києві на підлогу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!