Головна Новини Суспільство події СБУ в Сумській області виявила схованку з боєприпасами для терактів
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ в Сумській області виявила схованку з боєприпасами для терактів

Зброю було завезено із зони бойових дій

4 вересня 2019, 13:24 comments1571
Поділіться публікацією:
СБУ в Сумській області виявила схованку з боєприпасами для терактів

Служба безпеки України запобігла теракту в Сумській області.

Під час обшуків у лісосмузі у Сумській області співробітники спецслужби виявили схованку зі зброєю, завезеною з району проведення операції Об'єднаних сил. Зброю планували використовувати для вчинення злочинів екстремістського характеру.

"Правоохоронці вилучили 14 гранат, 2 гранатометних постріли ВОГ, 25 запалів УЗРГМ, 10 детонуючих шнурів із запалами, 16 детонуючих капсулів, 9 тротилових шашок і 7 порохових зарядів до артилерійських боєприпасів. За даними спецслужби, засоби ураження планувалися до використання зловмисниками для підготовки та вчинення злочинів екстремістського характеру, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичної обстановки в регіоні", — йдеться в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Як повідомляв портал "Коментарі", співробітники Служби безпеки України затримали члена радикального угруповання за підозрою в підготовці теракту під час святкування Дня прапора та концерту "95 Кварталу" у Сумській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!