В Чернігівській області загинув військовослужбовець

Військовий загинув під час пересування техніки внаслідок порушення заходів безпеки

В Чернігівській області біля села Гончарівське 7 вересня 2019 року, під час переміщення техніки внаслідок порушення заходів безпеки загинув військовослужбовець військової служби за контрактом військової частини оперативного командування "Північ". Про це повідомляє у Facebook командування.

"З приводу трагічного випадку командування ОК "Північ" висловлює глибокі співчуття рідним і близьким загиблого. Вічна і світла пам'ять захиснику України", - йдеться у повідомлення.

За фактом для з'ясування причин та обставин трагедії в оперативному командуванні призначено службове розслідування.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", под Києвом у військовій частині Василькова військовослужбовець загинув від вогнепального поранення. "17 квітня близько 17:00 у військовій частині Васильківського гарнізону під час виконання службових обов'язків в результаті вогнепального поранення загинув військовослужбовець", - йдеться в повідомленні. Зараз за наказом командира повітряного командування "Центр" Повітряних Сил ЗС України проводиться службове розслідування. За словами військового прокурора Київського гарнізону Рамана Грищенко, загибель військового могла бути суїцидом. Про це він повідомив в ефірі телеканалу "112 Україна". За словами правоохоронця, біля тіла загиблого знайшли передсмертну записку. У старшого лейтенанта були сімейні та матеріальні проблеми. Сам чоловік 1976 року народження більше 10 років служив в армії, конфлікту з колегами у нього не було.