Головна Новини Суспільство події Прокуратура оголосила у розшук заступника Дніпровського міського голови
commentss НОВИНИ Всі новини

Прокуратура оголосила у розшук заступника Дніпровського міського голови

Кримінальне провадження відкрили за фактом крадіжки під час ремонту мосту

16 вересня 2019, 18:34 comments2030
Поділіться публікацією:
Прокуратура оголосила у розшук заступника Дніпровського міського голови

Прокуратура оголосила у розшук заступника Дніпровського міського голови Михайла Лисенка, а також начальників управління міської ради та особу, яка здійснювала технічний нагляд. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Чиновники переховуються від слідства, через підозру у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів під час ремонту Нового мосту у Дніпрі.

Кримінальне провадження відкрили за статтею 191: за "привласнення, розтрату або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем" чиновникам загрожує до п'яти років в'язниці.

Засновнику товариства-підрядника, що здійснювало ремонтні роботи, було обрано запобіжний захід у вигляді тримання на 60 діб з можливістю внесення застави у сумі понад 40 млн. грн. Начальник дільниці буде знаходитись під вартою: заставу оцінили в 1 млн. грн.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у посадовці Дніпровської міськради та товариства з обмеженою відповідальністю спричинили державі збитки у 29,5 млн грн. За фактом привласнення бюджетних коштів правоохоронці здійснили обшуки у приміщеннях Дніпровської міської ради та товариства з обмеженою відповідальністю, яке здійснювало капітальний ремонту Нового мосту у місті Дніпро.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!