Головна Новини Суспільство події Україну накриють дощі, суттєво погіршиться погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Україну накриють дощі, суттєво погіршиться погода

Дрібний дощ пройде в середу в усіх областях країни

18 вересня 2019, 07:24 comments2035
Поділіться публікацією:
Україну накриють дощі, суттєво погіршиться погода

Сьогодні в Україні температура повітря суттєво впаде, пройдуть помірні короткочасні дощі і очікується сильний вітер, поривчастий, до 7-12 м/с. Про це повідомляє Укргидтрометцентр.

Погода на сході буде похмурою і дощовою.. Нічна температура повітря становитиме 8 12 градусів, вдень буде прохолодно, від 12 до 15 градусів.

На півдні України температура повітря буде вище 20 градусів, однак синоптики прогнозують дощі по всій території, крім Криму. Вночі в регіоні від 14 до 16 градусів, вдень повітря прогріється до 19 22 градусів, у Херсоні до 24 градусів. У Криму хмарно, сухо. Вночі 14 16 градусів, вдень 22 24 градуси.

Крім того, північні області затягне хмарами, і температура опуститься ще нижче. Синоптики прогнозують затяжні дощі. Вночі в регіоні 8 10 градусів, вдень очікується від 12 до 14 градусів.

На заході країни дощі очікуються тільки в Луцькій, Рівненській, Тернопільській та Хмельницькій областях, в інших – буде сухо. Нічна температура в регіоні від 8 до 11 градусів, вдень повітря прогріється до 12 14 градусів.

У центральній частині України також можливі короткочасні локальні дощі. Нічна температура повітря коливатиметься від 9 до 11 градусів, вдень очікується від 13 до 15 градусів.

У столиці також очікується дощова і прохолодна погода. Вночі 9 11 градусів, вдень від 12 до 14 градусів.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в декількох містах Індії в результаті найбільшого зливи обвалилися стіни деяких будинків, із-за чого загинуло 30 осіб.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!