Головна Новини Суспільство події Підпал будинку Гонтаревої: Порошенко назвав причетних до інциденту
commentss НОВИНИ Всі новини

Підпал будинку Гонтаревої: Порошенко назвав причетних до інциденту

За його словами, цей злочин може мати міжнародні наслідки

18 вересня 2019, 15:20 comments4793
Поділіться публікацією:
Підпал будинку Гонтаревої: Порошенко назвав причетних до інциденту

П'ятий президент України Петро Порошенко вважає, що до підпалу будинку екс-глави НБУ Валерії Гонтаревої можуть бути причетні зацікавлені особи у справі "ПриватБанку". Про це він повідомив на своїй сторінці у "Фейсбук".

"Пан Портнов – людина, переповнена помстою і жаданням реваншу — неодноразово погрожував пані Гонтаревій. Важко уявити ті міжнародні наслідки для України, які спричинить це злочин", — заявив Порошенко.

За його словами, такі злочинні дії нанесли величезний удар по репутації України та її фінансово-банківській системі.

"Нам точно це не потрібно зараз — перед початком роботи місії Міжнародного валютного фонду, яка має затвердити нову програму для України", — зазначив екс-глава держави.

Порошенко також вважає, що влада повинна пройти іспит на те, щоб в країні не відбулося повернення бандитизму середини 90-х, де "ці негідники звикли жити".


Нагадаємо, у селищі Гореничі під Києвом спалили будинок колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої. З травня будинок використовувався як дачний, до вересня цього року територія перебувала під охороною шести працівників.

У зв'язку з цим інцидентом, президент України Володимир Зеленський доручив Голові СБУ Івану Баканову приєднатися до розслідування факту підпалу нерухомості.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про осіб, яких сама Валерія Гонтарева вважає причетними до підпалу її майна в Козятині. Вона також розповіла, що перед звільненням останньою краплею стало те, коли озброєні люди принесли до центрального входу в НБУ труну з лялькою, схожу на Гонтареву.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!