Головна Новини Суспільство події Поліція затримала мінера мосту в Києві
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліція затримала мінера мосту в Києві

Підривник вимагав побачення зі своєю дівчиною

18 вересня 2019, 20:55 comments2442
Поділіться публікацією:
Поліція затримала мінера мосту в Києві

Силовики затримали чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, повідомляє телеканал "112 Україна".

"Зараз людина, яка загородила міст, вже доставлена у відділення поліції, затримана. Слава Богу, без жертв та без будь-яких втрат. Операцію проводив спецпідрозділ "КОРД" під керуванням генерала Крищенко", — розповів Аваков.

Згідно з повідомленням, підозрюваний не чинив опір правоохоронцям.

Зі слів глави поліції Києва Андрія Крищенко, затриманий під час переговорів з правоохоронцями вимагав зустрічі зі своєю дівчиною.

"Було встановлено його телефон. Ми з ним зв'язалися, особисто я і наш психолог ... На контакти він не йшов, вимагав переговорити зі своєю дівчиною, але ніяких розумних вимог, ніяких зв'язних думок від нього не було", — зазначив Крищенко.

Нагадаємо, ввечері 18 вересня озброєний чоловік залишив авто на мосту Метро і погрожував підірвати його. Силовики розпочали спецоперацію, відразу ж перекрили під'їзди до мосту. Так, рух метрополітену від станції "Хрещатик" до "Лісової" паралізовано.

Пізніше правоохоронці встановили особу зловмисника. Ним виявився 42-річний уродженець кримського смт Форос колишній військовий Олексій Белько.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!