Головна Новини Суспільство події В Україну повертається тепло, повітря прогріється до +20
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україну повертається тепло, повітря прогріється до +20

Синоптик порадувала теплим прогнозом на кінець тижня

26 вересня 2019, 15:04 comments1506
Поділіться публікацією:
В Україну повертається тепло, повітря прогріється до +20

В Україну повертається тепла погода, місцями температура підніметься до 20 градусів. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написала синоптик Наталка Діденко.

Вона зазначила, що завтра протягом дня температура повітря в Україні становитиме +15... +20 градусів. На півночі буде свіже, +12... + 17 градусів. Дощі у п'ятницю пройдуть на заході і півдні, на півночі можливі незначні опади. У більшості областей буде сухо.

У Києві п'ятниця буде  досить теплою, очікується близько +15 градусів, в суботу і неділю стане ще тепліше, до +18... +20 градусів. Що стосується дощів, завтра істотні опади малоймовірні. У суботу В столиці — сухо і тепло, а в неділю — мокро й тепло.

"Вибирайте! Погода, як бачите, на всі смаки. І не читайте всяку нісенітницю, навіть милу, навіть метеорологічну, в бульварних газетах, паперових чи електронних, тримайте в чистоті свій життєвий горизонт", — написала Діденко.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", дослідники виявили унікальні стилі прихильності у кішок. Кішки можуть мати "стилі прихильності", схожі на силі людей. І всупереч відчуженої репутації кішок, більшість з них формують глибокі, надійні зв'язки зі своїми власниками, кажуть дослідники



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!