Головна Новини Суспільство події "Ні капітуляції": сьогодні по Україні знову пройдуть мітинги проти формули Штайнмайера
commentss НОВИНИ Всі новини

"Ні капітуляції": сьогодні по Україні знову пройдуть мітинги проти формули Штайнмайера

Найбільше учасників, незгодних з формулою Штайнмайера, очікується в Києві на Майдані

6 жовтня 2019, 08:55 comments4401
Поділіться публікацією:
"Ні капітуляції": сьогодні по Україні знову пройдуть мітинги проти формули Штайнмайера

Сьогодні, 6 жовтня, з 12:00 по українським містам на різних локаціях зберуться стихійні акції під єдиним гаслом "Ні капітуляції", зокрема, найбільше людей очікується на Майдані Незалежності в Києві. Про це передає видання Depo.

Учасники протестів зберуться, щоб висловити невдоволення щодо схвалення українською владою так званої "формули Штайнмайера", а також закликати президента Володимира Зеленського обговорити стратегії і план подальших дій.

Зокрема, на Майдані Незалежності збереться віче "Зупинимо капітуляцію", організатором якого є так званий "Рух опору капітуляції".

Крім того, акції протесту плануються в багатьох містах України — у Львові, в Одесі, Вінниці, Харкові.

Відомо, що акція буде мирною. Учасників закликають триматися подалі від провокаторів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що протестні акції вже пройшли по містам України, де люди висловили свою недовіру до влади з питання вирішення шляхом закріплення Мінських домовленостей підписанням формули Штайнмайера для окупованих територій Луганської та Донецької областей.

У свою чергу, прийнявший таке рішення глава держави Володимир Зеленський виступив з відеозверненням до українського народу, пояснивши, що "капітуляція скасовується".

"Я поважаю конституційне право кожного громадянина на протест. Я чую вас, і повірте, ніколи не здам України. У той же час прошу всіх спокійно і виважено підійти до ситуації і не піддаватися на маніпуляції і провокації деяких осіб. Вони дуже хочуть використовувати вас, повернути собі можливість грабежу, стати жертвами політичного переслідування і уникнути кримінальної відповідальності ", — заявив президент.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!