Головна Новини Суспільство події "Утримайтеся від поїздок в Ірак, це небезпечно", - МЗС України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Утримайтеся від поїздок в Ірак, це небезпечно", - МЗС України

МЗС України попереджає про ризики в зв'язку з масовими протестами

6 жовтня 2019, 11:23 comments2201
Поділіться публікацією:
"Утримайтеся від поїздок в Ірак, це небезпечно", - МЗС України

Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам, які планують відвідати Ірак, утриматися від поїздок без крайньої необхідності. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на відомство.

"У зв'язку з масовими антиурядовими протестами в столиці Республіки Ірак — м.Багдад і істотним погіршенням ситуації в країні, а також нездатністю іракських правоохоронних органів забезпечувати належний захист на території Іраку іноземних громадян, Міністерство закордонних справ України в черговий раз рекомендує громадянам нашої країни, які планують відвідати цю країну, утриматися від поїздок до Іраку без гострої необхідності, а тим громадянам, які вже там перебувають, покинути її територію ", — йдеться в повідом еніі.

У міністерстві відзначили, що при відсутності можливості безпечно виїхати з країни, рекомендують не залишати місце проживання та відстежувати повідомлення українських та міжнародних ЗМІ, місцевих органів влади про розвиток ситуації.

"У разі потрапляння в надзвичайні ситуації, виникнення загрози життю або здоров'ю під час перебування на території Іраку, рекомендуємо громадянам України звертатися до Посольства України в Іраку", — відзначають в МЗС.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв, що антиурядові акції в Багдаді та інших містах Іраку, що почалися 1 жовтня набирають насильницький оборот, і число жертв досягло шести десятків, оскільки офіційна влада залучили снайперів. На вулицях відбуваються погроми і пожежі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!