Головна Новини Суспільство події "Нас мало, але ми в тільняшках": у Kyiv Food Market проходять пікети проти Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нас мало, але ми в тільняшках": у Kyiv Food Market проходять пікети проти Зеленського

Поки Зеленський проводить прес-конференцію, пару десятків людей закликають його до відповіді

10 жовтня 2019, 12:28 comments1767
Поділіться публікацією:
"Нас мало, але ми в тільняшках": у Kyiv Food Market проходять пікети проти Зеленського

З ранку біля будівлі Kyiv Food Market, де голова держави Володимир Зеленський проводить прес-марафон для преси, зібралося кілька пікетів, які незадоволені новою владою в країні. Про це передає видання "УНІАН".

Так, одна група активістів протестує проти корупції міра Дніпра Бориса Філатова, інша — проти мера Києва Віталія Кличка. Учасники ще однієї акції висунули соціальні вимоги. Мітингувальники тримають плакати з написами: "Не передумали вбивати малий бізнес?", "Коли закінчиться епоха бідності?", "Де зарплата вчителям по 4 тис. доларів?", "Що шепоче Богдан?" і т.д.

Видання зазначає, що мітинги носять нестіхійний і нечисленний характер: в цілому зібралося не більше 30-ти чоловік.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомив, що сьогодні президент України Володимир Зеленський проводить прес-марафон, де висвітлив основні питання, як припинення війни за "формулою Штайнмайера" і міжнародний скандал через можливий тиск на Зеленського президентом США Дональдом Трампом.

Сам український гарант заперечує тиск на нього з боку глави Білого дому і що питання військової допомоги США пов'язаний з розслідуванням справи про компанії Burisma, в час правління якої входить син колишнього віце-президента США і конкурента Трампа на президентських виборах Джо Байдена. За його словами, після переговорів з нинішнім віце-президентом військова допомога була не тільки розблокована, але і збільшена на 140 млн дол. США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!