Головна Новини Суспільство події Жахливе ДТП в Одеській області: автомобіль врізався в бетонну стіну і загорівся
commentss НОВИНИ Всі новини

Жахливе ДТП в Одеській області: автомобіль врізався в бетонну стіну і загорівся

У результаті аварії на місці загинули дві людини

17 жовтня 2019, 10:15 comments1698
Поділіться публікацією:
Жахливе ДТП в Одеській області: автомобіль врізався в бетонну стіну і загорівся

Вчора вночі, 16 жовтня, в Одеській області сталася дорожньо-транспортна пригода: на автодорозі "Кілія — Струмок" водій легковика вилетів з дороги та врізався у бетонну стіну. На місці загинули дві людини, повідомили в прес-службі Національної поліції в Одеській області.

Як стало відомо, аварія сталася, коли 31-річний водій автомобіля Volkswagen не впорався з керуванням, злетів з дороги та врізався у бетонну стіну. Після чого легковик загорівся. В результаті аварії водія та його пасажир загинули на місці.

"Слідчо-оперативною групою попередньо встановлено, що аварія сталася через неуважність водія в умовах сильного туману. За даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 ("Порушення правил дорожнього руху") КК України", — повідомили в прес-службі Національної поліції області.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Україні за добу сталося 730 дорожньо-транспортних пригод, в результаті яких загинуло 18 осіб та ще 120 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Крім іншого, тільки у Київській області сталося дев'ять ДТП, три з яких закінчилися смертю. Так, у селищі Глеваха 70-річний водій не дотримався безпечної відстані і врізався в інший транспортний засіб. А в селі Яблунівка зіткнулися два велосипедиста. Подія виявилося куди небезпечніше, ніж можна уявити: жінка, яка керувала двоколісним, впала і вдарилася потилицею об бордюр, в результаті чого загинула.

Фото: прес-служба Національної поліції в Одеській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://od.npu.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!