Головна Новини Суспільство події "Слуга народу" запросив вісім київських квартир для своїх соратників
commentss НОВИНИ Всі новини

"Слуга народу" запросив вісім київських квартир для своїх соратників

Нардеп Торохтій звернувся до мера Кличка

17 жовтня 2019, 21:53 comments4228
Поділіться публікацією:
"Слуга народу" запросив вісім київських квартир для своїх соратників

Народний депутат XIX скликання від фракції"Слуга народу" Богдан Торохтій звернувся до київського міського голови Віталія Кличка з проханням надати службове житло в столиці в кількості 8 одиниць. Про це повідомляє видання "Бігус Інфо", опублікувавши відповідне заяву на Facebook.

Так, відоме інтернет-видання кепкує над представником "нових облич" у владі, назвавши подібну нахабність ідеєю для стартапу. Ймовірно, не обійшлося без підоснови про те, які неприязні стосунки між мером Кличко і владою, яку представляє Торохтій.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" раніше повідомляв про експертній думці щодо нового закону, прийнятого Верховною Радою, спрямованого на викорінення корупцією за рахунок винагороди кожного, хто надасть про них інформацію в правоохоронні органи.

"Як один із заходів боротьби з корупцією "викривачі" прийнятні. Але лише як один із заходів, — вважає аналитик ГО "Слово і Діло" Валентин Гладких — І ще... Мені дуже не подобається "совкова" оцінка цього закону в стилі "це все стукацтво". Потрібно розуміти, що цивілізований світ будується на тому, що добропорядні громадяни допомагають державі боротися з правопорушниками. І в цьому сенсі допомогу громадян у більш эффеективном виконання державою функцій порядку і законності можна тільки вітати. При цьому саме держава також повинна діяти в інтересах громадян, захищаючи їх права і свободи".

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!