Головна Новини Суспільство події Бойовики на сході України відкрили вогонь з артилерії
commentss НОВИНИ Всі новини

Бойовики на сході України відкрили вогонь з артилерії

В результаті підриву боєприпасів постраждали дві людини

18 жовтня 2019, 13:31 comments1797
Поділіться публікацією:
Бойовики на сході України відкрили вогонь з артилерії

На сході України військові формування Російської Федерації відновили обстріл з важкої артилерії. Так, 17 жовтня окупанти відкрили вогонь по позиціях українських військ поруч із селищами Новозвановка, Новолуганське, Лебединське, Гладосово, Водяне та міста Авдіївки.

Як повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил, обстріли велися из зброї, забороненої Мінськими угодами: артилерії калібру 120 мм, мінометів калібру 120 і 82 мм.

"Крім того, військові формування РФ вчора підступно здійснили два обстрілу з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм (8 мін) і 82 мм (5 мін) на ділянці розведення №2 Золоте-4. Така цинічна поведінка зайвий раз свідчить про зацікавленість окупантів у подальшому загостренні конфлікту", — повідомили в прес-штабі ОСС.

Зазначимо, вчора, в результаті підриву на невідомому предметі, постраждав український військовий, ще один герой отримає травму від вибуху боєприпасу під час проведення інженерних робіт.

Раніше портал "Коментарі" писав, що президент Франції Еммануель Макрон і канцлер Німеччини Ангела Меркель висловили заохочення щодо прогресивних змін у реалізації Мінських угод і сподіваються, що найближча зустріч в нормандському форматі допоможе врегулювати ситуацію на Донбасі.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!