Головна Новини Суспільство події В результаті масових заворушень в Чилі загинуло 8 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

В результаті масових заворушень в Чилі загинуло 8 осіб

З наслідками масових заворушень в Сантьяго борються близько 10,5 тисяч військових і копів

21 жовтня 2019, 15:43 comments1855
Поділіться публікацією:
В результаті масових заворушень в Чилі загинуло 8 осіб

У Чилі через протести, які згодом переросли в масові заворушення, загинуло вісім осіб. В шести містах країни введено надзвичайний стан. Протестувальники підпалюють і грабують магазини, поліцейські затримали майже 1,5 тисячі осіб.

Так, агентство Associated Press повідомляє, що в кількох магазинах Сантьяго під час пожежі загинуло три людини, тіла ще п'яти були знайдені в підвальному приміщення складу, який також був розграбований. З наслідками масових заворушень в Сантьяго борються близько 10,5 тисяч військових і копів. Раніше в столиці було введено комендантську годину з 19:00 20 жовтня по 06:00 21 жовтня.

Зазначимо, що масові заворушення в Чилі почалися в понеділок, 14 жовтня. Причиною тому стало подорожчання проїзду в метро — жителям тепер доведеться викласти за поїздку 1,2 долара (850 песо).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в перші години протестів правоохоронці затримали майже 300 демонстрантів. Щонайменше 160 співробітників сил безпеки отримали поранення. Влади Сантьяго вперше за 29 років ввели комендантську годину. Крім того, із-за безладів в провінціях Вальпараїсо і Консепсьон було оголошено надзвичайний стан.

Фото: The New York Times



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.apnews.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!