Головна Новини Суспільство події В Одесі до дев'яти років в'язниці засудили капітана затонулого корабля
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі до дев'яти років в'язниці засудили капітана затонулого корабля

Під час аварії на судні перебувало 44 людини

21 жовтня 2019, 16:59 comments1740
Поділіться публікацією:
В Одесі до дев'яти років в'язниці засудили капітана затонулого корабля

В Одесі до дев'яти років в'язниці засудили капітана судна "Іволга", яке в 2015 році затонуло в Чорному морі. Тоді інцидент забрав життя 19 осіб. Про це повідомили на сайті "Зудовой влади України".

"Суд визнав громадянина винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 276 КК України ("Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту"), призначивши покарання у вигляді позбавлення волі на строк 9 років", — зазначили на сайті Судової влади України".

Суд також частково задовольнив позов потерпілих на суму понад 2 млн гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що літак АН-12, який впав під Львовом, не долетів 300 метрів до злітно-посадкової смуги.

Пілоти спеціально забирали повітряне судно від житлових будинків в селищі Сокильники. При цьому місцеві жителі навіть не чули звуку падаючого літака.

“Про падіння літака більшість людей дізналися вже тоді, коли почули ревіння сирен рятувальників і швидких. Мої знайомі, які живуть неподалік від місця падіння, розповіли, що тіла кількох членів екіпажу буквально розірвало. Декількох вдалося витягнути звідти живими. До злітної смуги літак не долетів метрів 300, подер дерева недалеко від кладовища", — розповідає житель селища Михайло Щур.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://court.gov.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!