Головна Новини Суспільство події У Києві викрали дитину: батьки просять допомоги у пошуку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві викрали дитину: батьки просять допомоги у пошуку

Жінка, яка підозрюється у викраденні дитини, познайомилася з батьками малюка в месенджері

23 жовтня 2019, 14:23 comments2010
Поділіться публікацією:
У Києві викрали дитину: батьки просять допомоги у пошуку

У Київській області жінка на легковому автомобілі викрала дитину і зникла у невідомому напрямку. Щоб знайти немовля, був введений план "Перехоплення", повідомляється на сторінці "Київ оперативний" в соціальній мережі.

Як стало відомо, подія сталася на вулиці Доковська у селищі міського типу Коцюбинське. Жінка, яка підозрюється у викраденні дитини, познайомилася з батьками малюка в месенджері, де пообіцяла незаможної сім'ї надати допомогу.

"Сьогодні вранці приїхала і вони пішли з мамою малюка Оленою і з дитиною на пошту. Мама довірливо залишила малюка жінці і зайшла на пошту, а коли вийшла, жінки з малюком не виявилося. Це все сталося десь в 11:30. Зараз батьки оббігають камери, викликали поліцію", — повідомляється на сторінці "Київ оперативний".

На зустріч жінка, якій на вигляд близько 25 років, приїхала на автомобілі Daewoo Lanos срібного кольору. Її прикмети: брюнетка, на обличчі є веснянки, носить окуляри. Дитина була одягнена у білий комбінезон і коричневу в'язану шапку.

Якщо вам відома будь-яка інформація про подію, повідомте про це в поліцію.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Рівному поліцейські розслідують обставини події, яка сталася у соціальному гуртожитку: там знайшли 3-тижневого дитину із закритою черепно-мозковою травмою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.facebook.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!