Головна Новини Суспільство події Мешканцю Донбасу загрожує тюрма за "бійку" з допомогою прапора України
commentss НОВИНИ Всі новини

Мешканцю Донбасу загрожує тюрма за "бійку" з допомогою прапора України

Хлопець надихнувся ідеєю "російського миру" і поглумився над національним символом

24 жовтня 2019, 04:00 comments1985
Поділіться публікацією:
Мешканцю Донбасу загрожує тюрма за "бійку" з допомогою прапора України

На Донбасі відбудеться суд над хлопцем, який поглумився над українським прапором. Хлопцеві загрожує тюремний термін за те, що він влаштував "бійку" з бетонним монументом за допомогою національного символу України.

Як розповіли в Донецькій обласній прокуратурі, 21-річний житель Волноваського району, надихнувшись ідеями "російського миру", в 2015-му в компанії друзів проходив повз будівлі сільради і підняв прапор, який раніше зняв з флагштока невідомий. Після цього хлопець заліз на бетонний монумент і кілька разів ударив ним прапором, після чого розірвав синьо-жовтий символ України і кинув на землю. Держобвинувачі кажуть, що вже запевнили досудове розслідування. Так як весь цей час підозрюваний перебував на заробітках у Росії, про підозру у злочині йому повідомили по поверненні додому вже в 2019-му. За умисну наругу над державним прапором України хулігану загрожує до трьох років в'язниці.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві відбудеться суд над росіянином, якого затримали за підозрою в побитті співака Михайла Хоми – фронтмена групи Dzidzio. Як розповіли в столичній прокуратурі, вони вже направили обвинувальний акт у відносно одного з можливих злочинців: за хуліганство 24-річного хлопця можуть посадити на строк до чотирьох років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: don.gp.gov.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!