Головна Новини Суспільство події На Донеччині загинув старшина Нацгвардії
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донеччині загинув старшина Нацгвардії

Головний старшина загинув під час виконання бойового завдання

24 жовтня 2019, 05:25 comments2662
Поділіться публікацією:
На Донеччині загинув старшина Нацгвардії

На Донбасі 23 жовтня в бригаді швидкого реагування Національної гвардії України загинув головний старшина 2-ї гаубичної артилерійської бригади. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ.

Наголошується, що головний старшина загинув під час виконання бойового завдання.

"Він був чудовим побратимом і професійним артилеристом, віддано кохав свою дружину, допомагав та підтримував друзів і був справжнім патріотом України. Дуже гірко писати "був". Ти назавжди у нашій пам'яті та серцях. Спочивай з миром, герою", — повідомили в прес-службі МВС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Запорізькій області повідомили про підозру у вчиненні злочину чиновнику, закупившему непридатні шини для БТР, які повинні були відправитися на Донбас. У Держбюро розслідувань розповіли, що в Мелітополі т.в.о. начальника забезпечення автотранспортом регіонального центру обслуговування підрозділів Нацполиции заплатив 249 тис. грн за шини, які були виготовлені ще в 1980 році.

Правоохоронці, які завершили досудове розслідування, кажуть: горе-чиновник придбав старі комплектуючі під виглядом нових і передав їх батальйону поліції спецпризначення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!