Головна Новини Суспільство події Жінка, яка викрала немовля в Києві, була учасницею АТО: нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Жінка, яка викрала немовля в Києві, була учасницею АТО: нові подробиці

Крадійкою дитини виявилася жінка, яка не може мати власних дітей

24 жовтня 2019, 09:14 comments10447
Поділіться публікацією:
Жінка, яка викрала немовля в Києві, була учасницею АТО: нові подробиці

Мешканка Києва Анастасія Поліщук, яка викрала немовля в Коцюбинському, воювала на Донбасі в одному з добровольчих батальйонів.

26-річна Поліщук народилася в Бердичеві, отримала освіту вихователя. З першим чоловіком у неї не виходило завести дітей, незабаром вона знайшла собі нового чоловіка, завагітніла від нього, проте трапився викидень.


c415zKWE_c3rerUS3FvL9slyf.jpg

Щоб приховати трагічний випадок, вона вирішила вкрасти дитину і виховати її, як свою.

Після викидня дівчина на своїй сторінці у "Фейсбуці" розмістила інформацію про те, що вона нібито волонтер у благодійному фонді "Духовне Єднання України", який, до речі, давно вже не працює. Таким чином дівчина намагалася вирахувати незаможні сім'ї і розробляла план викрадення для себе дитини.

Поліщук приїхала в в Коцюбинське і запропонувала дівчині постежити за малюком, доки та піде на пошту, і як тільки молода мама відійшла у своїх справах, зловмисниця з дитиною зникла на автомобілі Lanos сірого кольору, за кермом якого був чоловік.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що В Київської області жінка на легковому автомобілі викрала дитину і зникла в невідомому напрямку. Щоб знайти немовля, був введений план "Перехоплення". Незабаром викрадачка разом з дитиною були знайдені, здоров'ю дитини нічого не загрожує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!