Головна Новини Суспільство події Боєць "Азова", який вступив у перепалку з Зеленським, не має наміру виконувати його вказівки
commentss НОВИНИ Всі новини

Боєць "Азова", який вступив у перепалку з Зеленським, не має наміру виконувати його вказівки

Разом з побратимами доброволець записав відеозвернення

27 жовтня 2019, 20:30 comments20801
Поділіться публікацією:
Боєць "Азова", який вступив у перепалку з Зеленським, не має наміру виконувати його вказівки

Учасник Операції об'єднаних сил з добровольчого полку "Азов" Денис Бурштин, який отримав популярність після вчорашнього конфлікту в Золотому з президентом України Володимиром Зеленським, разом зі своїми однополчанами позначив свої подальші дії. Про це він повідомив у відеозверненні на своєму акаунті в Facebook.

"Президент Володимир Зеленський приїхав в Золоте, де у нас спочатку відбувся конструктивний діалог, але розмова не задався. Зараз у нас з'явилася інформація, що за його вказівкою добровольців будуть вибивати з Золотого. Хлопців, які визволяли Маріуполь, Мар'їнку, Широкіно та інші населені пункти України", — заявив боєць.

Денис Бурштин підкреслив, що ні він, ні його побратими не стануть покидати позиції, тому що вони точно знають, що перебувають на своїй землі і виконують те, що повинні.

"Ми знаємо, що нікуди не підемо, а там нехай роблять як знають", — уклав він у відеоролику.


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній політв'язень Росії Олег Зенцов розкритикував емоційне спілкування українського гаранта з добровольцем в Золотом.

"Переглянув вчорашнє гучне відео стендапу з серії #янелох. У результаті: сором за президента і гордість за добровольця", — зазначено в повідомленні Сенцова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!