Головна Новини Суспільство події У Мексиці розкопали масову могилу з 42 вбитими
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мексиці розкопали масову могилу з 42 вбитими

Волонтери припускають, що це справа рук угруповання, пов'язаного з наркотиками або викраданнями

28 жовтня 2019, 15:36 comments1373
Поділіться публікацією:
У Мексиці розкопали масову могилу з 42 вбитими

Днями в Мексиці недалеко від курортного міста Пуерто-Пеньяско на південь від кордону з Аризоною виявили масове поховання. Як повідомляє Fox News, в могилі, як мінімум, знаходилося 42 тіла, поховані не так давно.

За інформацією іноземних ЗМІ, пошук людей ініціювала організація "Пошук матерів Сонори", яка складається з родичів зниклих без вести людей і допомагає таким сім'ям. Так, спочатку громадські діячі виявили в неглибокій ямі в пустелі вздовж Каліфорнійської затоки 12 "повних скелетів в одязі", пізніше кількість вбитих зросла до 27. На сьогоднішній день мексиканська поліція повідомляє про 42 тіла і з'ясовує, коли і за яких обставин були вбиті люди. Відомо, що дві жертви були поховані нещодавно. А поки триває розслідування, активісти запевняють: у Мексиці такі масові могили використовують угруповання, пов'язані з наркотиками і викраданнями людей.

Раніше ми повідомляли про те, що у Великобританії продовжують розслідувати страшну загибель 39 осіб, бездиханні тіла яких знайшли в рефрижераторі в ніч на 23 жовтня в графстві Ессекс. Співробітники місцевої служби порятунку назвали побачене найгіршим, що вони споглядали за останні 30 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!