Головна Новини Суспільство події На Донбасі бойовики відкрили вогонь по беспилотнику ОБСЄ
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі бойовики відкрили вогонь по беспилотнику ОБСЄ

Дрон намагалися збити за допомогою стрілецької зброї, з якої по ньому відкрили вогонь

29 жовтня 2019, 16:44 comments1417
Поділіться публікацією:
На Донбасі бойовики відкрили вогонь по беспилотнику ОБСЄ

На Донбасі диверсійно-розвідувальна група бойовиків намагалася збити безпілотник ОБСЄ. Інцидент стався в районі населеного пункту Архангельське. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Як стало відомо, диверсійна група намагалася збити безпілотник за допомогою стрілецької зброї, з якого по ньому відкрили вогонь. Згодом дрон довелося посадити, щоб не допустити його знищення. Ніяких пошкоджень бойовикам йому завдати не вдалося.

"Варто зазначити, що російські окупаційні війська регулярно відкривають вогонь по безпілотних літальних апаратах Місії та протидіють роботі таких апаратів засобами радіоелектронної боротьби. Це свідчить про намагання противника не допустити виявлення представниками міжнародних організацій озброєння, забороненого Мінськими домовленостями, та інших порушень. При цьому, противник намагається звинуватити у власних діях українську сторону", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що бойовики дві доби поспіль зривають розведення сил в Золотом, ведучи вогонь по позиціях українських військових з великокаліберних кулеметів. Під час обстрілу окупанти застосовують зброю, заборонену Мінськими угодами.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!