Головна Новини Суспільство події Доброволець "Азова" Денис Янтар ніколи не воював, а займався рекетом, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Доброволець "Азова" Денис Янтар ніколи не воював, а займався рекетом, - ЗМІ

В Інтернеті з'явилися подробиці з життя Янтара, який вступив у перепалку з Зеленським

29 жовтня 2019, 19:43 comments58447
Поділіться публікацією:
Доброволець "Азова" Денис Янтар ніколи не воював, а займався рекетом, - ЗМІ

Доброволець і ветеран полку "Азов" Денис Янтар, який здобув широку популярність після резонансної полеміки з главою держави Володимиром Зеленським в Золотому Луганської області, ніколи не брав участі в боях за Україну і не отримував ні поранень, ні контузії. Про це передає видання "Українські новини".

Як повідомляє портал, прославлений Янтар замість участі в Операції Об'єднаних сил на Донбасі займався "зачисткою" мирних жителів окупованих територій і лише одного разу потрапив під обстріл — під час пограбування одного з приватних будинків місцевості.

"Янтар поранень і контузій не має, однак кілька разів потрапляв під обстріл, зокрема під час пограбування одного з будинків місцевих мешканців. Але сам" ветеран "часто розповідає про те, що брав участь у боях", — заявило джерело.

Так, згідно з останньою інформацією, глава "Нацкорпуса" Миколаївської області та його "бійці" займалися переважно рейдерством і рекетом, обкладаючи даниною бізнесменів і "віджимаючи" урожай у селян.

"У березні минулого року під гаслом відставки губернатора Олексія Савченка (в минулому — міліціонера) захопив з бандою Миколаївську ОДА, взявши в заручники депутатів облради", — резюмує ЗМІ, посилаючись на джерела.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про відкриття КПВВ в Золотому за згодою терористів так званої "Луганської народної республіки".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!