Головна Новини Суспільство події Під Офісом президента мітингувальники три години скандували "Ні кроку назад!"
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Офісом президента мітингувальники три години скандували "Ні кроку назад!"

Націоналісти і ветерани вийшли на акцію проти розведення сил на Донбасі

29 жовтня 2019, 20:51 comments3645
Поділіться публікацією:
Під Офісом президента мітингувальники три години скандували "Ні кроку назад!"

У столиці під будівлею Офісу президента відбулася тригодинна акція під гаслом "Ні кроку назад!", присвячена наказу українського лідера Володимира Зеленського про розведення збройних формувань на Донбасі в районі Золотого Луганської області. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Ще до початку акції, учасники протесту кричали на адресу гаранта Конституції глузливі репліки типу "Яке розведення? Ти ж не лох".

Організатори акції протесту, серед яких виступили політичні сили "Свобода", "Національний корпус", визначили, що проукраїнська суспільство не підтримує розведення військ в Донбасі, яке все більше виглядає як відступ, без об'єктивних на те причин.

В кінці протестного заходу координатор акції Андрій Левус під час свого виступу анонсував велику акцію "Ні капітуляції" на Майдані Незалежності, яка запланована на 21 листопада.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці пройшла і акція українських вчителів, які обурені перспективами роботи 40 годин на тиждень. Дані поправки були внесені представниками політичної партії "Голос". Проти цієї ініціативи виявилися не тільки вчителі, але й Міністерство освіти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!