Головна Новини Суспільство події На Донбасі бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню

Бойовики обстрілюють позиції українських військ з забороненої Мінськими угодами зброї

1 листопада 2019, 10:25 comments1240
Поділіться публікацією:
На Донбасі бойовики 15 разів порушили режим припинення вогню

На сході України військові формування Російської Федерації за минулу добу 15 разів порушили режим припинення вогню. Обстріл окупанти вели з забороненої Мінськими угодами зброї: мінометів різних систем і великокаліберних кулеметів. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Найбільше обстрілів бойовики зробили за позиціями українських військ в районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ". Так, ворог обстрілював ділянки біля міста Світлодарська, селищ Луганського Новолуганского, Кримського, Південного, Троїцького та Новотошковского.

"31 жовтня поранення зазнав один військовослужбовець Об'єднаних сил, ще один отримав бойове травмування. З початку цієї доби збройні формування Російської Федерації та її найманці, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", обстріляли наші позиції біля Луганського з РПГ, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", — розповіли в прес-штабі ООС.

На щастя, втрат серед українських військ не було.

Раніше портал "Коментарі" писав, що про гучне розведення військ поблизу селища Золоте-4 висловився і лідер партії "Голос" — музикант Святослав Вакарчук. Нардеп заявив, що відведення військ неприпустимо, так як супротивник не дотримується режим тиші.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!