Головна Новини Суспільство події В Індії оголошено надзвичайний стан: у повітрі у 20 разів перевищена концентрація шкідливих речовин
commentss НОВИНИ Всі новини

В Індії оголошено надзвичайний стан: у повітрі у 20 разів перевищена концентрація шкідливих речовин

Городянам заборонили проводити будь-які будівельні роботи і запускати феєрверки

1 листопада 2019, 15:55 comments2157
Поділіться публікацією:
В Індії оголошено надзвичайний стан: у повітрі у 20 разів перевищена концентрація шкідливих речовин

У столиці Індії оголошено надзвичайний стан: у повітрі зафіксували високу концентрацію шкідливих речовин. З-за цього влада Нью-Делі видала місцевим жителям близько п'яти мільйонів респіраторних масок. Про це повідомляє телеканал BBC.

Так, у столиці вже закриті дитячі садки і школи, городянам заборонили проводити будь-які будівельні роботи і запускати феєрверки. Фахівці, які робили заміри повітря, визначили, що концентрація шкідливих речовин перевищує гранично допустиму норму в 20 разів.

"Однією з основних причин погіршення якості повітря в місті з кожним роком в листопаді і грудні є те, що фермери сусідніх штатів Пенджаб і Хар'яна спалюють стерню, щоб очистити свої поля. Це посилюється феєрверками під час індуїстського фестивалю Дівалі", — повідомляє BBC.

Раніше портал "Коментарі" писав, що осінь в Україну принесла типовий для цієї пори року густий туман. Разом із тим громадськість стурбувала інформація, яка активно поширюється в соціальних мережах, мовляв, у нашій країні нібито зафіксований найвищий показник забруднення атмосферного повітря оксидом вуглецю. Причиною цієї проблеми називають спалювання листя і горіння торфовищ. Портал "Коментарі" розібрався, що ж все-таки нависло над Україною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!