Головна Новини Суспільство події У стрільця, який відкрив вогонь біля ТЦ в Харкові, знайшли ще один схрон зі зброєю
commentss НОВИНИ Всі новини

У стрільця, який відкрив вогонь біля ТЦ в Харкові, знайшли ще один схрон зі зброєю

На садових ділянках, які належать головному підозрюваному, знайшли ящик з патронами і гранатомет

2 листопада 2019, 11:08 comments2085
Поділіться публікацією:
У стрільця, який відкрив вогонь біля ТЦ в Харкові, знайшли ще один схрон зі зброєю

У Харкові поліцейські знайшли ще один схрон зі зброєю, який належить фігуранту справи про стрілянину на вулиці Клочківській. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції в Харківській області.

Як стало відомо, під час слідчих заходів правоохоронці знайшли на садових ділянках, які належать головному підозрюваному, ящик з патронами і гранатомет РПГ. На схрон копів вивів поліцейський пес. Зброю передали на експертизу.

Нагадаємо, перестрілка сталася серед білого дня 25 жовтня, в результаті неї загинув чоловік, ще один отримав важкі поранення. Громадянина, який брав участь у перестрілці, копам вдалося знайти вже через півгодини, проте затримати його не вдалося, тому що він підірвав себе гранатою.

Раніше портал "Коментарі" писав, що кілером виявився 47-річний раніше судимий за вбивства житель Горлівки, вдома і на дачі у якого знайшли найбільший за останні роки арсенал зброї.

Так, кілер зберігав 130 гранат, 5 тротилових шашок, 7 ручних протитанкових гранатометів, електродетонатори, 6 піхотних вогнеметів, автомати, рушниці, пістолети і величезну кількість патронів різного калібру. Також в запасі стрілка було 13 мобільних телефонів.

Під час перестрілки громадянин застосував пістолет Glock з глушником, в той час, в автомобілі знаходився пістолет-кулемет Uzi, пістолет Parabellum, автомат Калашникова і гільзи різного калібру.

Фото: прес-служба ГУНП в Харківській області



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!