Головна Новини Суспільство події Потрібно бути обережніше: в Україні оголошено погодне попередження
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрібно бути обережніше: в Україні оголошено погодне попередження

Метеорологи запевняють, що рівень небезпеки мінімальний, але варто бути обачнішими

5 листопада 2019, 17:06 comments2977
Поділіться публікацією:
Потрібно бути обережніше: в Україні оголошено погодне попередження

На завтра, 6 листопада, метеорологи прогнозують погіршення погодних умов на території України до 1-го рівня небезпеки. Інформацію повідомив Український гідрометеорологічний центр.

Фахівці Укргідрометцентру розповіли, що завтра на українців чекає не дуже приємна погода. Так, 6 листопада, за даними метеорологів, в нашій країні пориви вітру досягнуть 15-20 м/с, а в районах Прикарпаття і Закарпаття також очікується значний дощ вранці і ввечері. Такий прогноз відповідає першому рівню небезпеки, який також позначають жовтим.

Як розповіли кореспонденту порталу "Коментарі" в Укргідрометцентрі, жовтий – це мінімальний рівень небезпеки, проте населенню слід бути більш акуратними, адже вітер може спровокувати обриви гілок дерев. Зокрема жителів Карпатських районів попереджають, оскільки на їх територіях такий дощ може загрожувати великими неприємностями.

Про очікувану погіршену погодну ситуацію в Україні також попередили і в Головному управлінні Державної служби надзвичайних ситуацій.

Як раніше писав портал "Коментарі", сьогодні, 5 листопада, по всій території України "прогулявся" атмосферний фронт, який є передвісником відразу трьох циклонів – Zend, Benedikt і Arne.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!