Головна Новини Суспільство події "Циркові звірі отримають свободу", - Міненергетики
commentss НОВИНИ Всі новини

"Циркові звірі отримають свободу", - Міненергетики

Тварин з цирку переселять в заповідники або притулки

6 листопада 2019, 13:57 comments2266
Поділіться публікацією:
"Циркові звірі отримають свободу", - Міненергетики

Міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища повторно подасть народним депутатам законопроект, що забороняє дресирування тварин з метою демонстрації в цирках. Про це повідомляється на сайті відомства.

Міненергетики упевнена, що Верховна Рада схвалить цей проект і тоді тварини, які утримуються в тісних клітках цирку і отримують стрес від постійного переміщення у вантажівках, будуть випущені спеціальні місця, які максимально адаптовані під природні умови їх проживання.

"Звірі не повинні жити в цирках", — підкреслює прес-служба міністерства.

Відзначається, що зазначені законопроект №9453 вже подавався до Ради минулого скликання, але тоді він був відхилений більшістю парламентаріїв.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в усіх фракціях парламенту нардепи об'єдналися в одному: Україні потрібен закон, що захищає тварин, максимально наближений до європейських стандартів гуманізації.

"Метою прийняття закону є запровадження європейських гуманних цінностей і стандартів тварин. Завданням проекту закону є захист тварин від жорстокого поводження", — йдеться в пояснювальній записці групи депутатів до поданої ними законопроекту №2351.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!