Головна Новини Суспільство події У Єгипті сталося загоряння в українському літаку з майже 200 людей на борту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Єгипті сталося загоряння в українському літаку з майже 200 людей на борту

У лоукост-компанії назвали НП задимленням і тимчасово прибрали повітряне судно з розкладу

11 листопада 2019, 09:38 comments4219
Поділіться публікацією:








У Єгипті сталося загоряння в українському літаку з майже 200 людей на борту

Вчора, 10 листопада, в аеропорту Шарм-ель-Шейха сталася надзвичайна пригода з участю українського літака. Як повідомили співробітники Мінавіації Єгипту, під час посадки в 4:30 ранку в "Боїнгу" українського лоукосту SkyUp стався спалах, через що довелося негайно евакуювати людей. Літак здійснював чартерний рейс із Запоріжжя, і на щастя, ніхто не постраждав.

Єгипетські рятувальники відрапортували, що їм вдалося швидко впоратися з вогнем, який з шини шасі міг перекинутися і на інші частини повітряного судна. Пізніше інцидент прокоментували і в SkyUp, назвавши подію задимленням, а зовсім не пожежею. За інформацією компанії, на борту перебувало 196 осіб. НП сталася, коли літак вже підганяли до стоянки, і співробітники аеропорту швидко ліквідували задимлення. Як виявилося, займання сталося в зоні гальмівного пристрою першого колеса – співробітники лоукосту замінять і те, і інше, після чого цей літак знову повернуть в розклад.

Як нещодавно повідомляли "Коментарі", в ніч на 8 листопада в Хабаровську на злітній смузі в момент запуску двигуна сталося загоряння пасажирського літака. Всіх людей встигли евакуювати, а вогонь загасили.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!