Головна Новини Суспільство події Теракт в Афганістані: загинули сім мирних жителів, ще 10 поранені
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракт в Афганістані: загинули сім мирних жителів, ще 10 поранені

В результаті сьогоднішнього вибуху постраждали жителі Афганістану, а також іноземці

13 листопада 2019, 13:52 comments1998
Поділіться публікацією:
Теракт в Афганістані: загинули сім мирних жителів, ще 10 поранені

Сьогодні о 7:30 в столиці Афганістану Кабулі стався вибух, в результаті якого загинуло щонайменше сім осіб. Про це повідомляє інформагентство "Рейтер".

Як повідомляють місцеві правоохоронці, теракт стався в годину пік — як раз в той момент на вулиці біля будівлі МВС Афганістану було багато людей. "За кермом фургона знаходився терорист-смертник з вибухівкою, який націлився на броньований автомобіль канадської компанії GardaWorld", — коментує подію представник міністерства внутрішніх справ Насрат Рахімі, за словами якого вибух забрав життя семерих мирних жителів. Ще 10 осіб, зокрема четверо іноземців, були важко поранені. За попередніми даними, крім афганців, постраждали громадяни Індії та Непалу.

В МЗС кажуть, що теракт стався через день після того, як Афганістан погодився на обмін полоненими з повстанцями Талібану. Раніше таліби відмовлялися співпрацювати з урядом, називаючи його лідерів "маріонетками".


IOyo2SCec1R5XHHVco2syuY7s.jpgxcvggoNwOggEoZciynnzr5lSQ.jpgРаніше "Коментарі" повідомляли про те, що на сході Афганістану біля мечеті загинули 60 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Рейтер"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!