Головна Новини Суспільство події В Одесі розслідують тортури і зґвалтування дітей у реабілітаційному центрі
commentss НОВИНИ Всі новини

В Одесі розслідують тортури і зґвалтування дітей у реабілітаційному центрі

У поліції відкрили кілька кримінальних проваджень, а чиновникам оголосили догани

20 листопада 2019, 16:21 comments2466
Поділіться публікацією:
В Одесі розслідують тортури і зґвалтування дітей у реабілітаційному центрі

В Одесі відкрили кілька кримінальних проваджень стосовно співробітників Центру соціально-психологічної реабілітації обласної служби у справах дітей. Про те пише "УНІАН" з посиланням на обладміністрацію, де сьогодні відбулася закрита нарада. Крім неналежного догляду за вихованцями, в центрі до них могли застосовувати насильство.

Так, у поліції розслідують злочини за статтями "тортури", "неналежне виконання обов'язків стосовно життя та здоров'я дітей", "зґвалтування", а також "перевищення повноважень". За версією слідства, один із співробітників, застосовуючи електрошокер, змусив вихованців-підлітків вступити в статевий зв'язок один з одним, після чого поглумився над дітьми і побив ременем. Крім того, за результатами перевірки, яку організували співробітники ОДА, у цьому центрі не проводили реабілітацію, а його вихованці не відвідували школу і займалися своїми справами. Також чиновники встановили, що на харчування дітей витрачали всього 8% від виділених з бюджету грошей. У зв'язку з цим на час, поки йде розслідування, відсторонили від роботи керівника відділу соціально-правового захисту дітей, а начальнику служби у справах дітей ОДА загрожує догана. Чиновники дали Центру три дні на те, щоб усунути всі кричущі недоліки і почати реабілітацію дітей, як належить.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в російському Благовєщенську підліток розстріляв учнів коледжу за те, що ті нібито зґвалтували його подругу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: УНИАН
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!