Головна Новини Суспільство події У Донецькій області жінка незаконно видавала паспорти громадян України жителям Росії і терористам
commentss НОВИНИ Всі новини

У Донецькій області жінка незаконно видавала паспорти громадян України жителям Росії і терористам

Згодом на неї вийшов перший клієнт — громадянин РФ, який довгий час жив на території "ДНР"

20 листопада 2019, 16:57 comments1877
Поділіться публікацією:








У Донецькій області жінка незаконно видавала паспорти громадян України жителям Росії і терористам

У Донецькій області правоохоронці затримали місцеву жительку, яка намагалася незаконно легалізувати в Україні громадян Російської Федерації і терористів "ДНР". Про це повідомили в Службі безпеки України.

Як стало відомо, жінка, за допомогою своїх зв'язків у правоохоронних органах, мала намір за грошову винагороду незаконно оформляти документи. Згодом на неї вийшов перший клієнт — громадянин РФ, який довгий час жив на території "ДНР" і співпрацював з терористами.

"За вирішення питання зловмисниця запропонувала працівнику одного з українських правоохоронних органів винагороду в розмірі одного мільйона російських рублів. Перша частина суми була перерахована через поштовий сервіс. 19 листопада контррозвідники СБУ затримали в Слов'янську організатора і "клієнта" при отриманні паспорта громадянина України та передачі зловмисниками інших засобів", — повідомили в прес-службі СБУ.

Тривають слідчі дії. Також вирішується питання про вручення підозри в злочинні і обрання запобіжного заходу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Київській області затримали одного з лідерів ИГИЛ поблизу приватного будинку, де він проживав. Зробити це вдалося спільними силами СБУ, Міністерства внутрішніх справ Грузії і Центрального розвідувального управління США.

Фото / відео: прес-служба СБУ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!