Головна Новини Суспільство події У літака Зеленського відмовив двигун
commentss НОВИНИ Всі новини

У літака Зеленського відмовив двигун

Через поломку президенту довелося їхати в Харків і пересідати на інший борт

21 листопада 2019, 10:19 comments3924
Поділіться публікацією:
У літака Зеленського відмовив двигун

Вчора президент України Володимир Зеленський прибув до Очакова, де зустрічали захоплені РФ кораблі, із запізненням, так як у його літака відмовив двигун. За словами прес-секретаря глави держави Юлії Мендель, після візиту на Донбас Зеленський повинен був вилетіти в Миколаївську область з Чугуєва, однак через зламане повітряне судно йому довелося їхати в Харків. Про це пише "Українська правда".

За словами Юлії Мендель, в Чугуєві президентський борт не завівся, тому в Харкові для нього приготували інший літак. Сьогодні першу половину дня Володимир Зеленський пробуде в Очакові, де огляне повернені катери і буксир, а також поспілкується з моряками, що були в російському полоні. 17 з них теж прибули в Миколаївську область зустрічати кораблі. Потім, за словами Мендель, президент має намір повернутися в столицю.

Як раніше повідомляли "Коментарі", 10 листопада в аеропорту Шарм-ель-Шейха сталася надзвичайна пригода з участю українського літака. Як повідомили співробітники Мінавіації Єгипту, під час посадки в 4:30 ранку в "Боїнгу" українського лоукосту SkyUp стався спалах, через що довелося негайно евакуювати людей. Літак здійснював чартерний рейс із Запоріжжя, і на щастя, ніхто не постраждав.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: "Украинская правда"
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!