Головна Новини Суспільство події Жертва зґвалтування депутата Іванісова розповіла подробиці злочину
commentss НОВИНИ Всі новини

Жертва зґвалтування депутата Іванісова розповіла подробиці злочину

Злочин набув розголосу в Куйбишеві

22 листопада 2019, 01:39 comments3644
Поділіться публікацією:
Жертва зґвалтування депутата Іванісова розповіла подробиці злочину

Жертва зґвалтування розповіла, що їй тоді було 25 років, у неї був маленький дитина – і він досі не знає про ці події. Дівчину, за її словами, силоміць затягли в машину четверо хлопців, де її тягали за волосся, били і ґвалтували, повідомляє ТСН.

"Я намагаюся про ці речі не згадувати, тому що хорошого мало. Не кожен знає, як людина себе відчуває перед смертю. А я знаю, як чоловік перед смертю відчуває, як це – прощатися з життям, з дитиною подумки прощатися, моїй дитині тоді було два роки", — сказала вона.

За її словами, вона йшла з подружкою.

"Вони силоміць затягли мене в машину, вони мене тягнули за волосся, у мене вся голова була "синя" — в синцях, це все було", — розповіла жінка.

 Злочин набув розголосу в Куйбишеві, як вважає жінка, де все і сталося. У рідному місті її цькували після зґвалтування, постійно тиснули, а справу хотіли "зам'яти".

"В машині було четверо – двом, здається, по 16 років і двом по 19, здається. Їх було четверо, серед них був син мера Бердянська (виявилося, що це був син голови районної адміністрації – ред), прізвище я вже не згадаю. Справу вели запорізькі слідчі, саме із Запоріжжя, тому що в Куйбишеві у нас всі хотіли зам'яти. У мене десь є вирізка з газети, де написано приблизно "жертву ґвалтували у мерській Волзі". Все Куйбишеві про це знали, в мене плювали", — розповіла жінка.

Усі четверо отримали різні терміни, і ні один не відсидів свій термін повністю.

"Тому, що вони до мене приїжджали по черзі кожен день, дзвонили, тероризували. За це тиск я писала якісь прохання якісь, щоб їх відпустили. Це був такий жах, я так хотіла все забути, що зараз все повністю не згадаю. Мені і роботу довелося змінити через це, і багато інших неприємностей пережила", — поділилася жертва.

Жінка зізналася, що вже не вірить у справедливість.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", екс-заступник голови Адміністрації Президента Януковича Андрій Портнов оприлюднив копію вироку суду про визнання винним народного депутата з партії "Слуга народу" у зґвалтуванні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!