Головна Новини Суспільство події "Мир" на Донбасі: терористи 14 разів порушили режим тиші, є загиблий і поранений
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мир" на Донбасі: терористи 14 разів порушили режим тиші, є загиблий і поранений

Вогонь бойовики вели з забороненої Мінськими домовленостями зброї

23 листопада 2019, 08:36 comments1420
Поділіться публікацією:
"Мир" на Донбасі: терористи 14 разів порушили режим тиші, є загиблий і поранений

За минулу добу на Донбасі військові формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню, в результаті чого один український військовий загинув, ще один отримав поранення. Про це повідомили в прес-штабі Операції об'єднаних сил.

Як стало відомо, вогонь бойовики вели з забороненої Мінськими домовленостями зброї: гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Велику активність окупанти проявили по позиціям українських військ в районі відповідальності тактичного угруповання "Північ". Зокрема, обстріли були зафіксовані неподалік від селищ Шуми, Новгородського, а також Новолуганского і Зайцево. Крім того, бойовики стріляли біля хутора Причепилівка Луганської області.

"Поранення в результаті обстрілів отримав один наш захисник. Ще один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув під час дорожньо-транспортної пригоди. З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку не зафіксовано", — повідомили в прес-штабі ООС.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Офісі президента України відбулося засідання робочої групи з питань зниклих без вести на Донбасі і військових і цивільних заручників.

Фото: прес-штаб ООС



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!