Головна Новини Суспільство події Через школярів, які під Києвом розіграли копів, ввели план "Перехоплення"
commentss НОВИНИ Всі новини

Через школярів, які під Києвом розіграли копів, ввели план "Перехоплення"

Вже через кілька хвилин на місце передбачуваної події прибула група реагування

23 листопада 2019, 14:57 comments3725
Поділіться публікацією:








Через школярів, які під Києвом розіграли копів, ввели план "Перехоплення"

У Київській області дитячі ігри закінчилися викликом поліцейських і введенням плану "Перехоплення". Так, троє неповнолітніх жителів міста Буча грали на вулиці в "поліцейського і злочинця". Один з хлопців під час гри голосно покликав на допомогу. Реакція не змусила себе довго чекати — на крики відреагували дорослі і викликали копів.

Як розповіли в обласному главку поліції, вже через кілька хвилин на місце передбачуваної події прибула група реагування та по тривозі був піднятий особовий склад Ірпінського відділення поліції. Щоб знайти "злочинців" в місті ввели план "Перехоплення".

"На місці події співробітники поліції з'ясували, що це були просто дитячі пустощі. Троє хлопчаків сховалися від поліцейських, які прибули на місце події, тому що боялися відповідальності. Потім вони навперебій розповідали "справжнім" працівникам поліції, що граючи на вулиці в "поліцейського і злочинця", один з них голосно кликав "на допомогу". Працівники поліції провели з ними бесіду. Хлопці пообіцяли більше так не грати і не лякати людей", — повідомили в прес-службі Національної поліції в Київській області.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Національна поліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки за участю екс-нардепа та лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка та нардепа від "Слуги народу" Андрія Геруса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!