Головна Новини Суспільство події З окупованих територій продавали в Європу вугілля: СБУ викрила незаконне фінансування "Л-ДНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

З окупованих територій продавали в Європу вугілля: СБУ викрила незаконне фінансування "Л-ДНР"

В Україну продукція надходила під виглядом видобутої на території Російської Федерації

23 листопада 2019, 15:31 comments1946
Поділіться публікацією:
З окупованих територій продавали в Європу вугілля: СБУ викрила незаконне фінансування "Л-ДНР"

Масштабний механізм фінансування так званих "Л-ДНР" через продаж вугілля з окупованих терористами територій в Європу викрили співробітники Служби безпеки України. Так, організатори незаконного заробітку зареєстрували в нашій країні кілька комерційних структур, які займалися продажем вугілля.

Як повідомили в прес-службі СБУ, в Україну продукція надходила під виглядом видобутої на території Російської Федерації. В процесі організатори за підробленими документами продавали сировину тепловим електростанціям нашої країни і в країни ЄС.

"Слідчими Головного слідчого управління СБУ під процесуальним керівництвом Генеральної прокуратури одному з учасників нелегального бізнесу оголошено про підозру у скоєнні злочину. Здійснюються заходи щодо залучення інших фігурантів виробництва до кримінальної відповідальності", — зазначили в прес-службі СБУ.

qEco7tWt_7Tb3Do3l_Mnbr0qx.jpg

DrSGeSncgFb-K2Z5Vb1xD99jD.jpg

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Дніпропетровській області правоохоронці затримали кіберзлочинця, який через всесвітню мережу закликав влаштовувати терористичні акти в День Гідності і Свободи.

Фото: прес-служба СБУ



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!