Головна Новини Суспільство події Мінімум рік на реабілітацію: лікарі розповіли подробиці про стан Кулеби
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінімум рік на реабілітацію: лікарі розповіли подробиці про стан Кулеби

Син дитячого омбудсмена знаходиться в медикаментозній комі

26 листопада 2019, 13:25 comments1665
Поділіться публікацією:
Мінімум рік на реабілітацію: лікарі розповіли подробиці про стан Кулеби

Стан Уповноваженого президента з прав дитини Миколи Кулеби, а також його синів, які постраждали в ДТП, залишається тяжким. Про це повідомив головний лікар клінічної лікарні "Феофанія" Ігор Семенів, передає "Укрінформ".

"Він (Кулеба — ред.) перебуває в інтенсивній неврології, тобто нейрореанімації. Стан залишається тяжким. Безсумнівно, йому проводяться медикаментозні заходи для того, щоб зменшити больовий синдром при такій тяжкій травмі та аби запобігти виникненню певних ускладнень з боку головного мозку. Це найскладніше, що зараз є, і найважливіше, що виступає на перший план. Є також травма грудної клітки і черевної порожнини, але там все більш-менш стабільно", — сказав медик.

Лікар зазначив, що операції чиновнику не плануються, але ситуація може змінитися в будь-який момент.

За словами Семеніва, на реабілітацію після таких важких травм Миколі Кулебі може знадобитися 1-1,5 року.

Крім того, за словами лікаря, син омбудсмена Тимофій отримав дуже важку черепно-мозкову травму і перебуває в медикаментозній комі.

"Безсумнівно, якщо буде проведене нормальне, адекватне лікування, а потім реабілітаційний процес, то після цього не повинно залишитися ніяких наслідків, хоча зараз ми не можемо судити про віддалені наслідки таких тяжких травм. Це вже буде визначатися в процесі лікування", — додав Семенів.

Нагадаємо, 24 листопада на автодорозі "Київ-Одеса", біля села Чабани, в результаті зіткнення мікроавтобуса і автомобіля постраждали чотири людини. Водії транспортних засобів, а також 19-річний та 10-річний пасажири Toyota отримали травми різного ступеня тяжкості і доставлені до медустанов. Дитина знаходиться в реанімаційному відділенні.

Незабаром з'ясувалося, що потерпілими був дитячий омбудсмен Микола Кулеба та його діти. Старший син у даний момент знаходиться в критичному стані.

Крім того, ми повідомляли про те, що з'явилося відео з місця ДТП.

Радник міністра внутрішніх справ Володимир Мартиненко заявив, що винуватцем ДТП був сам Микола Кулеба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!