Головна Новини Суспільство події "Частування" з евакуацією: у РФ школяр розливав з банки ртуть в долоні однокласників
commentss НОВИНИ Всі новини

"Частування" з евакуацією: у РФ школяр розливав з банки ртуть в долоні однокласників

В результаті інциденту всіх учнів евакуювали, а школу закрили через мікрочастинки небезпечної речовини

27 листопада 2019, 13:22 comments1957
Поділіться публікацією:
"Частування" з евакуацією: у РФ школяр розливав з банки ртуть в долоні однокласників

Днями в РФ в одній зі шкіл Приморського краю стався переполох. Учень сьомого класу приніс однокласникам "презент" — цілу банку ртуті, яку розливав в долоні, як "частування". В результаті, в навчальному закладі провели евакуацію, про що повідомляють "РІА Новости".

Як розповіли в адміністрації Хорольського району, ймовірно, дитина знайшла небезпечну речовину у згорілому гаражі і зібрала її в банку з-під майонезу. Знахідку хлопчик вирішив показати в школі: на перерві він ділився краплинами ртуті з однокласниками, під час чого пролив трохи на підлогу.

Коли це помітили вчителі, вони одразу ж евакуювали всіх школярів і викликали фахівців, які провели заміри. Зараз навчальний заклад не працює, так як залишилися мікрочастинки, через які зафіксували підвищений рівень ртуті в приміщенні. А поки в школі працюють експерти з демеркуризації, в прокуратурі Хорольського району по даному інциденту почали розслідування.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що минулого тижня в Київській області дитячі ігри закінчилися викликом поліцейських і уведенням плану "Перехоплення". Так, троє неповнолітніх жителів міста Буча грали на вулиці в "поліцейського і злочинця". Один з хлопців під час гри голосно покликав на допомогу. Реакція не змусила себе довго чекати: на крики відреагували небайдужі і викликали копів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!