Головна Новини Суспільство події «Мій маленький ангел»: співачка Ірина Білик, хрещена вбитого сина Соболєва
commentss НОВИНИ Всі новини

«Мій маленький ангел»: співачка Ірина Білик, хрещена вбитого сина Соболєва

Співачка виявилася хрещеною загиблого сина депутата В'ячеслава Соболєва

2 грудня 2019, 10:04 comments4048
Поділіться публікацією:
«Мій маленький ангел»: співачка Ірина Білик, хрещена вбитого сина Соболєва

Кумою депутата Київської обласної ради від фракції "Європейська солідарність" В'ячеслава Соболєва виявилася українська співачка Ірина Білик. Вона була хрещеною трирічного сина Соболєва Олександра, якого смертельно поранили в центрі Києва вчора при обстрілі машини депутата. Про загиблу дитину Білик написала в Facebook, опублікувавши фотографію похресника.

Співачка поділилася з усіма переживаннями, написала, що не може мовчати і робити вигляд, що нічого не сталося. "Убита маленька дитинка, чудовий малюк... Хресною якого я є... Навіщо все в цьому світі, якщо так просто вбивають людей, діток...", — написала Ірина Білик.

Співачка подумки звернулася до вбитого малюку і попросила вибачити дорослим їх жорстокість. Родині Соболєвих Білик побажала залишатися сильними.

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що в центрі столиці невідомий стріляв в авто депутата В'ячеслава Соболєва, але куля потрапила в його трирічного сина, який знаходився в той момент на задньому сидінні. Дитину одразу ж забрала "швидка", але від поранення малюк помер ще дорогою в лікарню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!