Головна Новини Суспільство події З'явилися скандальні подробиці про авто, у якому застрелили сина депутата Соболєва
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися скандальні подробиці про авто, у якому застрелили сина депутата Соболєва

За інформацією журналістів фірма, якій належить авто, фігурує у кримінальних справах

2 грудня 2019, 11:17 comments3145
Поділіться публікацією:
З'явилися скандальні подробиці про авто, у якому застрелили сина депутата Соболєва

Машина, у якій 1 грудня застрелили сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва, начебто належить фірмі, що фінансувала терористів на Донбасі. Про це повідомило “Слідство.Інфо”.

Зазначається, що у своїй декларації Соболєв написав, що орендує авто Range Rover (2013 року випуску, — ред.) у фірми “ДонукпроектНІІ”. Посилаючись на власні джерела у правоохоронних органах “Слідство.Інфо” повідомляє, що саме цю машину обстріляв невідомий у центрі столиці вчора. Відомості про компанію журналісти знайшли у реєстрі судових рішень. Повідомляється, що фірма начебто фігурує у справі про фінансування так званих "ДНР" та "ЛНР", а також через неї виводили прибуток від незаконного бізнесу на окупованих територіях. За інформацією ЗМІ, компанія “ДонукпроектНІІ” буцімто раніше була зареєстрована в Донецьку на Соболєва. 

Раніше портал "Коментарі" розповідав, що вчора у Києві сталася стрілянина: в авто депутата Київської облради В’ячеслава Соболєва стріляв невідомий. Внаслідок поранення помер у кареті "швидкої" син депутата, не доїхавши до лікарні. Йому було всього три роки. Згодом хрещена вбитого хлопчика, співачка Ірина Білик, написала про сумнозвісну подію у соцмережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!