Головна Новини Суспільство події У Києві поліція затримала підозрюваних у вбивстві дитини депутата В'ячеслава Соболєва
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві поліція затримала підозрюваних у вбивстві дитини депутата В'ячеслава Соболєва

Зараз з підозрюваними спілкуються слідчі

2 грудня 2019, 13:46 comments2371
Поділіться публікацією:
У Києві поліція затримала підозрюваних у вбивстві дитини депутата В'ячеслава Соболєва

В Києві, де напередодні ввечері сталася стрілянина і була смертельно поранена дитина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва, затримали підозрюваних у вбивстві. Про це повідомили в прес-службі поліції Києва.

"Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві дитини. Наразі з ними спілкуються оперативники і слідчі. Проводяться невідкладні слідчі дії. Всі подробиці затримання правоохоронці повідомлять пізніше", — розповіли в прес-службі поліції.

Додано. У свою чергу заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко зазначив, що пошуком убивць поліцейські займалися всю ніч. Вони опитували свідків, знімали записи з камер відеоспостереження, оглядали будинки в районі місця події.

"Завдяки такій швидкій та ефективній роботі було затримано двоє осіб, які обґрунтовано підозрюються в виконанні замовного вбивства. Звісно, що ціллю вбивць була не безвинна дитина, а її батько  Вячеслав Соболєв. Поліція продовжує слідчі (розшукові) дії по встановленню всіх осіб, які можуть бути причетні до цього злочину  його організаторів та замовників.",  написав на своїй сторінці в соціальній мережі Антон Геращенко.

Він також зазначив, що подробиці злочину в поліції обіцяють розповісти під час брифінгу в 15:30 — дізнатися їх ви зможете на нашому сайті вже найближчим часом.

Нагадаємо, пригода сталася 1 грудня близько 17:00 на перехресті вулиць Льва Толстого та Тарасівській. Невідомі обстріляли автомобіль депутата, на задньому сидінні якого сиділа жінка з дитиною. Повідомляється, що злочинці нібито стріляли у водія, проте потрапили в 3-річного хлопчика. Він  помер в кареті швидкої допомоги.

У поліції за фактом події відкрито кримінальне провадження за ст 115 ("Умисне вбивство") КК України.

Видання "Коментарі" також повідомляло, що за інформацією екс-нардепа Ігоря Мосійчука, підозрювані — це двоє молодих людей.

"Затримані двоє підозрюваних у вчорашньому замаху на В'ячеслава Соболєва і вбивство його дитини. Це досить молоді хлопці і вони вже дають свідчення...", — повідомив Мосійчук.

Фото: прес-служба полиции Києва



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!