Головна Новини Суспільство події СБУ затримала "засновника"-пропагандиста "Одеської народної республіки"
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ затримала "засновника"-пропагандиста "Одеської народної республіки"

Співробітниками СБУ було встановлено, що провокатор неодноразово відвідував анексований Крим, де отримував подальші вказівки для подальшої антиукраїнської діяльності в Одесі

2 грудня 2019, 19:16 comments2985
Поділіться публікацією:
СБУ затримала "засновника"-пропагандиста "Одеської народної республіки"

Сьогодні, 2 грудня Служба безпеки України затримала жителя Одеси, який пропагував створення так званої "Одеської народної республіки". Про це повідомляє прес-служба відомства на своїй сторінці в Facebook.

Як стало відомо, затриманий активно агітував зміну меж території України, розміщував в інтернеті антиукраїнські висловлювання, провокував дестабілізацію суспільно-політичної ситуації в регіоні.

Співробітниками СБУ було встановлено, що провокатор неодноразово відвідував анексований Крим, де отримував вказівки для подальшого антиукраїнської діяльності в Одесі. Більше того, у відомстві повідомили, що в Криму одесит контактував з особами, які підозрюються у проведенні розвідувальної діяльності проти України.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що конфлікт, який виник в АРМА, виплеснувся назовні і переріс у скандал загальнонаціонального рівня, а діяльністю глави відомства Антона Янчука зацікавилися українські спецслужби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!