Головна Новини Суспільство події СБУ оголосила Цемаха в розшук
commentss НОВИНИ Всі новини

СБУ оголосила Цемаха в розшук

Цемах залишається головним і єдиним підозрюваним, здатним пролити світло на катастрофу літака МН-17

3 грудня 2019, 13:22 comments1972
Поділіться публікацією:
СБУ оголосила Цемаха в розшук

Служба безпеки України оголосила в розшук Володимира Цемаха, який підозрюється в терористичній атаці, в результаті якої пасажирський літак МН-17 спіткало аварії з десятком жертв. Про це повідомляється на сайті МВС.

Так, згідно з даними Міністерства, Цемаху пред'явлені підозри в участі в терористичній групі і здійсненні терористичного акту, що спричинило загибель людей. Він оголошений в розшук як особа, яка переховується від органів слідства.

Дата зникнення вказана 23 вересня поточного року. Також повідомляється, що запобіжний захід Цемаху не обирався.

Зазначимо, що раніше повідомлялось про те, що Цемах прибув у рідне місто Донецької області, яке зараз знаходиться під контролем терористичних формувань так званої "ДНР".

Портал "Коментарі" повідомляв, що Нідерланди офіційно засудила Росію за те, що вона дозволила Цемаху залишити Федерацію і не здійснила екстрадицію єдиного фігуранта авіакатастрофи малазійського Boeing 777.

"Росія підтвердила отримання цього прохання, але не приступила до прямого арешту Цемаха. Навіть після того, як це неодноразово вимагалось, наприклад, міністром Блоком в особистій зустрічі зі своїм російським колегою Лавровим", — вказує нідерландське відомство.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!