Головна Новини Суспільство події Пожежа в одеському коледжі: загинув викладач, 21 людина - в лікарні
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в одеському коледжі: загинув викладач, 21 людина - в лікарні

Кількість постраждалих під час пожежі в одеському коледжі збільшилася

4 грудня 2019, 14:40 comments2093
Поділіться публікацією:
Пожежа в одеському коледжі: загинув викладач, 21 людина - в лікарні

В результаті пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу загинула викладач 1976 року народження Ганна Бордюк. Крім того, ще 21 людина постраждала. Про це розповіла прес-секретар Одеської мерії Наталія Мальцева, пише "Українська правда".

У лікарнях перебуває 21 людина. Один учень коледжу і один пожежний — у важкому стані. У постраждалих діагностують отруєння продуктами горіння та опіки. За словами Мальцевої, жінка була доставлена в лікарню у важкому стані, проте врятувати її не вдалося. В результаті пожежі постраждали й неповнолітні: 17-річні Христина Чернявська, Юлія Савельєва, Софія Свердленко і Марія Куртеева.

"Громадське" з посиланням на лікарів дитячої обласної лікарні сказали, що в результаті пожежі загинула одна неповнолітня потерпіла. Більш того, мер Одеси Геннадій Труханов зазначив, що зараз не можуть встановити зв'язок з чотирма людьми, які були в приміщенні під час пожежі.

У той же час рятувальники відзначили, що є загроза обвалення даху, адже площа пожежі склала близько 1000 м. кв. Відомо, що на момент пожежі в будівлі знаходилося близько 400 осіб, списки яких зараз оновлюються.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Одесі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в 10:12 на 3-му поверсі шестиповерхового будинку сталася пожежа. Щоб врятуватися, люди вистрибували з вікон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!