Головна Новини Суспільство події «У дитини не було півголови»: дружина Соболєва розповіла подробиці замаху
commentss НОВИНИ Всі новини

«У дитини не було півголови»: дружина Соболєва розповіла подробиці замаху

В автомобілі подружжя було двоє їх дітей

4 грудня 2019, 16:40 comments5882
Поділіться публікацією:








«У дитини не було півголови»: дружина Соболєва розповіла подробиці замаху

Дружина депутата Київської обласної ради В'ячеслава Соболєва Інна розповіла подробиці замаху і загибелі їх 3-річного сина Сашка. Подружжя поспілкувалося з журналістами після засідання суду, на якому було обрано запобіжний захід підозрюваним у вбивстві.

За словами Інни Соболєвої, вони всією сім'єю вийшли з ресторану, Сашко тримав в руках малюнок. Він першим сів у машину. Потім в салон села їх 10-річна донька. Після Саша поцікавився, куди вони поїдуть. В'ячеслав Соболєв сказав, що вони поїдуть купувати будку для собаки.

Потім, як розповіла Соболєва, вона почула постріл.

"І це була крапка. Був постріл. Я розумію, що це постріл і кажу чоловіку: "Швидко, нажимай на газ!" Я дивлюся — він живий. Але в ту мить я повертаюсь і бачу, що у моєї дитинки немає півголови", — розповіла дружина депутата, зазначивши, що мозок сина збирала своїми руками.

Вона також зазначила, що в Україні склалася дуже важка ситуація.

"Досить вбивств. Хоча б діток. Дорослі, розбирайтеся між собою зі своїми проблемами. Дітки нехай живуть", — закликала вона.

Інна Соболєва також крізь сльози додала, що її убитий син обов'язково повернеться і запитала про це свого чоловіка, при цьому назвавши його Сашком.


Як повідомляв сайт "Коментарі", 1 грудня скоєно замах на депутата Київської облради, бізнесмена В'ячеслава Соболєва. В результаті, загинув його 3-річний син.

За підозрою у вбивстві були затримані двоє молодих людей, які воювали в УДА. Один з них був заарештований за рішенням суду. МВС показало з якої зброї зробили смертельний постріл в трирічного Олександра Соболєва.

В'ячеслав Соболєв назвав людей, яких вважає замовниками замаху на себе.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!