Головна Новини Суспільство події Пожежа в одеському коледжі: зниклими числяться 14 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежа в одеському коледжі: зниклими числяться 14 осіб

Рятувальники шукають 14 осіб

5 грудня 2019, 09:58 comments2563
Поділіться публікацією:
Пожежа в одеському коледжі: зниклими числяться 14 осіб

Під час пожежі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу зниклими числяться 14 осіб. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України.

У відомстві нагадали, що в результаті пожежі одна людина загинула і 27 людей постраждали (з них 13 підлітків і 7 співробітників ДСНС), водночас доля 14 осіб, які вважаються зниклими, в даний час не відома.

"В даний момент до ліквідації наслідків пожежі від ДСНС притягнуто 103 особи особового складу та 16 одиниць техніки", — розповіли рятувальники.

Сьогодні заступник міського голови Одеси Андрій Котляр на своїй сторінці у Facebook оприлюднив список тих, хто постраждав під час пожежі.

В поліції повідомили, що пожежа могла статися через поламаний подовжувач. Зазначимо, що станом на 8 ранку рятувальники гасять окремі осередки тління в будівлі, відкритого вогню не спостерігається. За інформацією відомства, спостерігається обвалення згорілих будівельних конструкцій всередині будівлі.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Одесі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу в 10:12 на 3-му поверсі шестиповерхового будинку сталася пожежа. Щоб врятуватися, люди вистрибували з вікон.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!