Головна Новини Суспільство події Про пожежу в Одесі: "Надії, що в будівлі залишаються живі люди, немає"
commentss НОВИНИ Всі новини

Про пожежу в Одесі: "Надії, що в будівлі залишаються живі люди, немає"

Одеські рятувальники вважають, що надії знайти живих в будівлі коледжу немає

6 грудня 2019, 15:11 comments1679
Поділіться публікацією:
Про пожежу в Одесі: "Надії, що в будівлі залишаються живі люди, немає"

Заступник начальника обласного управління ДСНС в Одеській області Олександр Крицький вважає, що в будівлі згорілого коледжу швидше всього немає тих, хто міг би вижити, пише "Думська".

"Надії, що в будівлі залишаються живі  люди, немає. Всі приміщення, які не постраждали від вогню, обстежені. Людей там немає", — сказав він.

Як повідомляло видання "Коментарі", 4 грудня в Одесі в коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу сталася пожежа, в результаті якої постраждали 29 осіб. Щоб врятуватися, люди вистрибували з вікон. За інформацією поліції, пожежа могла статися через поламаний подовжувача.

Заступник міського голови Одеси Андрій Котляр на своїй сторінці у Facebook оприлюднив список тих, хто постраждав під час пожежі.

Також ми писали про те, що в одеському коледжі відновився пожежа, з цієї причини припинені всі рятувальні роботи. Зараз є ускладнення з оглядом місця події, тому що досі пожежу повністю загасили. Також він зазначив, що годину тому його знову почали гасити водою, і слідчі припинили огляд місця події.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!